Skyfall

Skyfall har haft premiär i helgen. Jag var och såg den. Såg ni filmen då?


Macaroons

Funderar på att baka dessa snart. Har aldrig gjort det förut trots att jag brukar baka rätt ofta.


B-Beyoncequo



Skull Print

Tröjan här kommer från ebay och jag gillar den. Finns i fler färger än på bilden och kostar ca 6£ med frakt. Billigt och bra! Jag gillar verkligen att axlarna har spets.
http://www.ebay.co.uk/itm/170898824952?_trksid=p5197.c0.m619


Ella Studded Fisherman

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna tröja. Jag gillar nitarna, men inte stickningen på tröjan. Tröjan kostar 20£ på boohoo.co.uk. Finns i olika färger. 


Quote it



Starbucks

Bor du nära ett starbucks? Det gör inte jag tyvärr. Men snart så gör jag :)


Mint & Black

Allt kommer från H&M.


Samsung galaxy note 2

Enda sen den här mobilen släpptes så har jag varit grymt sugen på att skaffa en android telefon. Har nu en iPhone 4. Frågan är då varför man vill byta från Iphone? Jag har alltid varit en iPhone älskare enda från första mobilen, men jag tycker inte att dem hänger med i utvecklingen längre. Android har börjat gå om på nästan alla punkter med prestanda osv. Men mitt mobilabonnemang går inte ut förrän i juni. Vem vet, jag kanske hittar en bättre mobil då...Vad har ni för mobil?


Knitted Fairisle Yoe Jumper

Älskar sånna här tröjor med typ lite "alpin-feeling" om ni förstår mig? Tycker dem är så mysiga på hösten. Denna finns på Topshop för 48 pund ~ ca 540 kr.


Beauty and a beat

;


Garnier BB cream for sensitive skin

Häromdan fick jag hem ett paket från Garnier. Jag hade kommit med i deras testpanel för deras BB cream for sensitive skin. Tänkte att jag kunde skriva lite om den här.
Tyckte den var helt okej. Återfuktade huden lite lätt och kändes lite svalkande och lugnande på huden. Det tog bort rodnaden på huden och jämnade ut min hudton. Jag fick hem den ljusaste färgen och tyvärr var den för mörk  för mig. Annars hade det definitivt varit en produkt jag hade kunnat tänka mig att använda. Känns knappt på huden, vilket passar mig som inte använder något mer än concealer i vanliga fall.
Kostar ca 120 kr och finns bla. Åhlens, välsorterade matbutiker och på skönhetshemsidor som eleven.se, kicks.se osv.


Stay in school

Sorry för dålig uppdatering men skolan är fruktansvärt hektisk just nu. Ska försöka bli lite bättre på att putta in några inlägg i framtiden men när man kommer hem sent på kvällen och måste sätta sig ner och plugga tills man somnar så är det inte så lätt att trycka in lite blogg tid :)


Skyfall

Ju mer jag tittar på denna kollektion, desto mer vill jag ha den. Skulle lätt kunna köpa hem 9-10 st av kollektionen. Är inte så intresserad av röda och glittriga, för jag har redan så många. 


Träningskläder

Nu på sistone så har jag varit så träningssugen men jag har inga riktiga träningskläder. Antagligen för att jag aldrig varit riktigt träningstypen, har alltid varit i form ändå. Jag var inne och tittade och såg att ellos hade lite att erbjuda. Rätt skönt att det finns ett gym som ligger 10 min från mitt hem. Tränar ni?


Color it with Flaws



Color it Good



Kanelbullar

Sjukt sugen på att baka kanelbullar. Hör till hösten liksom. Brukar ni baka kanelbullar på hösten?


RSS 2.0